Gratis verzending vanaf €75,-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

De mooiste Scandinavische mode

Gratis verzending vanaf €75,-

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

De mooiste Scandinavische mode

RETOURNEREN

Retourneren

Indien je een product wil ruilen, stuur dan zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, door een mail te sturen naar info@deensekroon.nl . Na retourmelden moet het product binnen 14 kalenderdagen door Deense Kroon ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Met het tegoed kun je verder winkelen en afrekenen. Zodra we het retourpakket van je ontvangen hebben, sturen wij de nieuwe bestelling toe. De verzendkosten van deze zending zijn voor onze rekening.

Indien je een product niet wil houden, stuur dan zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, een retourmelding door een mail te sturen naar info@deensekroon.nl . Na retourmelden moet het product binnen 14 kalenderdagen door Deense Kroon ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het product wordt het aankoopbedrag binnen 7 kalenderdagen teruggestort op je rekening onder inhouding van de eerder betaalde verzendkosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verpakking. Het product moet worden geretourneerd aan Deense Kroon, Willemstraat 17, 5611 HB Eindhoven.

Indien binnen de termijn van 14 kalenderdagen geen schriftelijke of online reacties zijn ontvangen, heeft Deense Kroon volledig aan haar leveringsverplichtingen voldaan.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.