RETOURNEREN

1. Ik wil graag mijn bestelling of een deel daarvan retourneren.

Deense Kroon houdt zich aan de wet kopen op afstand. Dit houdt in dat je 14 dagen bedenktijd hebt als je een product koopt. Je kunt het product thuis bekijken en passen. Wil je het product niet houden? Meld dan binnen deze 14 dagen een retour door een mail te sturen naar info@deensekroon.nl. Na retourmelden moet het product binnen 14 dagen door Deense Kroon ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verzendverpakking. Het product voorzien van kaartjes moet in de originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd aan Deense Kroon, Willemstraat 17, 5611 HB Eindhoven. Voeg altijd een notitie toe met naam en ordernummer zodat we je bestelling makkelijk kunnen terugvinden en het geld kunnen retourneren. 

Afgeprijsde artikelen en klachten worden uitsluitend geruild. Er wordt geen geld retour gegeven op afgeprijsde artikelen. Je krijgt een tegoed.

Retourgestuurde producten worden niet teruggenomen indien:

a) Ze gedragen zijn;
b) Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen;
c) Geen kaartjes meer hebben;
d) De verpakking beschadigd is.

Na ontvangst van het product wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op je rekening. Dit geldt niet voor de verzendkosten.

2. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld retour krijg?

Deense Kroon stort je geld binnen 7 dagen na ontvangst en controle van het artikel retour. 

3. Ik wil een artikel ruilen.

Je kunt het artikel dat je wil ruilen, binnen 14 dagen retour melden door een mail te sturen naar info@deensekroon.nl. Laat weten dat het om een ruiling gaat en geef aan welk item je ervoor in de plaats wilt.

Zodra we het retourpakket van je ontvangen hebben, sturen wij de nieuwe bestelling toe. 

4. Je bestelling retourneren of ruilen in onze winkel.

Natuurlijk kun je jouw bestelling ook omruilen of retourneren via onze winkel. Indien het gaat om een retour dan wordt het geld direct teruggestort op je rekening. Dit geldt niet voor eventuele verzendkosten. Klachten worden uitsluitend geruild. Er wordt geen geld retour gegeven of geruild op afgeprijsde artikelen.